Trobades Associatives

TROFO
Trobada de formació per a caps. També s’hi fa el Salt (adreçat a Clan). És un lloc de trobada on els i les caps ens formem sobre un tema concret (diversitat, educació, rols, gènere…), compartint idees i debatent punts de vista amb altres caps d’altres caus.
A partir de la pròpia experiència i compartint allò que creiem i pensem, des d’EC s’ajuda als educadors a fer un treball de reflexió interna que ens ajuda a créixer conjuntament i millorar la nostra pràctica educativa.

AGO
Assemblea Gelassemblea-dEscoltes-Catalans-programes-EC_ARAIMA20141116_0210_1neral Ordinària. Anualment, els i les caps ens reunim per debatre i arribar acords sobre quin és el futur i què es treballarà a la nostra associació (Escoltes Catalans).

TROBADES PER UNITATS
Les trobades d’unitat són moments molt especials per a l’associació, ja que se celebren cada dos o tres anys. Són sortides de dos o tres dies on hi participen infants i joves d’arreu del territori.
Les trobades són la Folletada (Follets, 6 a 8 anys), la Mogollops (Llops, 9 a 12 anys), la TREC (Raiers, 13 a 15 anys) i la Piosfera (Pioners, 16 a 17 anys).

bn_p5jscuaefogo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s