Cap de setmana 26/27 Març

FOLLETES!!! El cau d’aquest cap de setmana es farà conjunt! Amb el CAU Ramon Llull de Barcelona el farem de 16:30 a 18:00 al parc de l’antiga Cerve. Us esperem amb moltes ganes🦕❤️✨

Llobes🐺!! Aquest cap de setmana farem cau el diumenge 27 al matí. Quedarem a les 11h davant de la xurreria del 📍Parc de la Llacuna. I tornarem al mateix lloc a les 13h.

Raieres!! Quedarem dissabte a les 9:30h a l’estació de tren de Montcada i Reixac (línia R2) i tornarem diumenge al voltant de les 17:00h al mateix lloc. És important que siguem puntuals, ja que hem d’agafar el tren! Per la sortida cal portar:

  • Esmorzar, dinar i sopar de dissabte- Targeta de transport públic (T-16) (Si algú no en té que ens ho faci saber)- Cantimplora- Calçat còmode- Lot- Impermeable o capelina- Got i coberts- Pijama i muda de recanvi- Necesser.

Hola Piosssss!!!! Aquest dissabte de 16h a 18:30 aprox ANEM A LA PLATJA en bici o, si no en teniu, en qualsevol altre vehicle!!! Us esperarem a la plaça Lluís Companys 🤪

Bon dia, Clan, aquest cap de setmana (que esperem que no plogui) volem començar a conèixer l’espai natural que ens envolta, així que quedem diumenge 27 a les 15:30 en la font dels dofins per pujar al turó, tornarem sobre es 18:30, prepareu cantimplora, algunes galetes o fruita per si entra gana i impermeable per si plou.

Caps de l’AE El Turó

Sempre a punt!