Dissabte i diumenge 20 i 21

Hola Turó!

Com heu vist, els vostres caps s’han quedat atrapats dins de les pantalles de tant fer caus virtuals. Necessiten la vostra ajuda per poder sortir d’allà dins.
Per poder recuperar-los, durant el cap de setmana del 20 i 21 de febrer, haureu de seguir un conjunt de proves que trobareu en un recorregut marcat pel Turó. Començant pel cementiri i acabant al cim. En aquest itinerari hi haurà 6 proves que haureu de fer per alliberar als vostres caps.
Podreu anar-hi amb les vostres famílies, amb els companys i companyes de la unitat, sols, amb les vostres mascotes… com preferiu! Però sobretot recordeu els tres pilars: DISTÀNCIA – MANS – MASCARETA

L’itinerari començarà al cementiri de Montcada. Allà podreu trobar pista número 1 en un QR. Per saber en que consisteix, haureu d’escanejar amb un lector QR. Us portarà a un vídeo, mireu-lo!
Haureu de seguir el recorregut (llarg) de l’itinerari del Turó. Està senyalitzat, i us portarà a la prova número 2, situada a la Font del Mitja Costa.
Un cop realitzeu la prova, haureu de continuar endavant fins arribar a les Esplanades just abans d’entrar a la pujada al cim del Turó. En aquestes, us trobareu la prova 3.
Un cop sortiu de les esplanades, haureu de seguir el camí cap a la pujada del Turó, però abans d’entrar a la pujada, podreu veure la 4ª prova.
Quan l’hagueu acabat, us podreu disposar a pujar cap al cim del Turó! Tot just al cim, trobareu la 5ª i última prova.
MOLTA SORT I SEMPRE A PUNT!