Dissabte 23 de gener

Bon dia famílies!

De nou ens trobem amb restriccions que ens dificulten la nostra tasca i ens obliguen a buscar vies alternatives, i sembla que va per llarg, però entre totes, farem del cau un espai de #LleureSegur!!!

Teniu també disponibles les programacions del Trimestre (pendents del PROCICAT…)

Follets i Llobes: Follops i Follobes! Aquest dissabte ens trobarem per primera vegada aquest 2021, haurà de ser de manera telemàtica… però no patiu! Hem repensat els caus telemàtics i us portem una proposta en la qual podreu triar i remenar!
Aquest dissabte provarem de fer una mena “d’aula oberta”. I què vol dir això???? Doncs que les caps estarem connectades de 16h a 19h, i cada hora tindreu una proposta diferent feta per una de nosaltres. Podreu connectar-vos quan vulgueu i l’estona que vulgueu. Les propostes seran les següents:
– De 16h a 17h: conta-històries + joc
– De 17h a 18h: cuinem un berenar tots junts i fem tertúlia
– De 18h a 19h: papiroflexia.
Us hi esperem!!!

Raiers: Raiers i Raieres, aquest trimestre comença una mica diferent, però no per això serà un cau que no es gaudirà, en aquesta ocasió i amb la situació de la pandèmia, el cau és farà de forma Digital, és durà a terme aquest diumenge 24, començarà a les 10:00 h on totes i tots esmorcarem junts, i finalitzarem a les 11:30 h, per aquest Cau el que n’assassinarem, serà: Una Cuina, Fogonets o vitro, Ous, Llet, Farina, Sucre, Mantega. Estarem cuinant i treballant per treure una recepta que valdrà molt la pena, Us esperem l’equip de caps el diumenge amb tota la motivació escolta, l’enllaç l’enviarem 5 minuts abans de l’hora d’inici del cau, Moltes Gràcies, Sempre a Punt⚜️.

Pioneres: Pioners i Pioneres! Aquest dissabte rebreu unes instruccions per WhatsApp, no ens connectarem pero no us lliurareu de fer una mica de cau!

Clan: Hola Clan! Ens tornem a veure aquest diumenge a les 12.00 (de moment i per desgràcia, virtualment). Us passarem l’enllaç 5 minuts abans. Sempre a punt.

Ens veiem el cap de setmana!

Sempre a punt!!!

Caps de l’AE El Turó