Dissabte 19 de desembre

Bon dia famílies!

Una setmana més, us fem arribar la programació, ens podem tornar a restrobar, feliços i amb els tres pilars de l’escoltisme modern DISTANCIA-MANS-MASCARETA. Entre totes, farem del cau un espai de #LleureSegur!!!

Follets i Llobes: Follops i Follobes! Aquest dissabte ens tornem a veure! Quedarem a les 16h davant de l’Ajuntament, i acabarem a les 18h al parc que hi ha al darrera. Farem un cau ben divertit i entretingut, i per això necessitem que porteu un complement ben Nadalenc! Barrets, diademes, jerseis… qualsevol cosa!

Raiers: Raiers i Raieres, aquest cap de setmana farem una sortida de dia! La farem a la Serralada de Marina ja que degut a les restriccions de mobilitat no podem desplaçar-nos del municipi! Quedarem dissabte a les 10h a la Plaça de l’ambulatori de Montcada Centre. Veniu amb moltes ganes i moltes forçes i amb aquest material:

– Calçat còmode
– Esmorzar
– Dinar
– Cantimplora amb aigua
– Lot
– Capelina

Pioneres: Pioners i Pioneres! Aquest dissabte ens trobarem a les 11h a la Font dels Dofins (al costat de l’estació de Montcada i Reixac-Manresa) per pujar al Turó a fer l’últim cau del trimestre i acomiadar-nos del 2020!! Veniu ben preparades, amb la ment oberta i no us deixeu el foulard!!

Clan: Claneres i claners! Per fi després de molt temps ens tornem a veure en un cau presencial! Ens veiem el proper diumenge 20 al parc de l’ambulatori a les 10:00. Porteu: esmorzar, dinar, calçat i roba còmode. Descanseu que serà un dia mogut!

Ens veiem el cap de setmana!

Sempre a punt!!!

Caps de l’AE El Turó