Dissabte 28 de novembre

Bona tarda famílies!

Una setmana més, us fem arribar la programació, ens podem tornar a restrobar, feliços i amb els tres pilars de l’escoltisme modern DISTANCIA-MANS-MASCARETA. Entre totes, farem del cau un espai de #LleureSegur!!!

Follets i Llobes: Follops i Follobes! Ha arribat el gran dia! Per fi ens podem veure de nou en persona! Aquesta setmana farem una sortida de dia a l’ermita de Reixac. Ens trobarem DIUMENGE a les 10h del matí a la Plaça de l’Església, i tornarem a les 17h al mateix lloc. Porteu esmorzar, dinar, aigua, calçat i roba còmoda i d’abric, la MASCARETA i una de recanvi. Tenim moltes ganes de veure-us!

Raiers: Raieres i raiers! Retornem al cau amb moltes ganes 🎊🎊 quedem dissabte a les 10:30 a la Plaça del chiquidolç i acabem al mateix lloc a les 12:30. Porteu el fulard, mascareta i molta il·lusió💪💪💪

Pioneres: Pioners i Pioneres per fi ens podem tornar a veure!! Celebrarem aquesta bona nova el diumenge a les 11h, ens trobem a la Plaça de Lluís Companys ben despertes i ben actives, per fer una mica de xerinola i passar-ho d’allò més bé. Porteu el foulard, mascareta, ganes de passar-ho bé i sobretot molt important, l’esperit crític a punt per treballar un tema important!

Clan: Claneres!! Ens trobarem aquest diumenge a les 18:15 en google meet. Ens veiem aviat!!

Ens veiem el cap de setmana!

Sempre a punt!!!

Caps de l’AE El Turó