Dissabte 14 de novembre

Bona tarda famílies!

Una setmana més, us fem arribar la programació, com ja us vam avançar, i a causa de les restriccions, ens veiem a les xarxes, però #ElCauNoS’Atura!!!

Follets i Llobes: Follops i Follobes! Aquesta setmana, tal com teniem programat, només farem cau de Follets i Folletes (Llops i Llobes, no us preocupeu, que la setmana que ve serà vostra!). Ens trobarem de manera virtual a les 17h i ja us explicarem pel grup de Whats App de famílies tot el que necessitareu preparar. Tenim moltes ganes de veure-us de nou!

Raiers: Raiers i Raieres! Aquest cap de setmana ens tornarem a veure les cares!! Veniu amb moltes ganes de jugar!! Quedem dissabte a les 11h a traves de la plataforma Jitsi. Fins aviat!!!

Pioneres: Pioners i Pioneres aquest dissabte ens tornem a trobar de manera virtual. Farem servir el mateix enllaç que la setmana passada, trobareu al WhatsApp les indicacions de la hora per passar una estona ben entretinguda!

Clan: Claneres i claners! Ens veiem el proper diumenge a les 11:00 en el super cau virtual! Passarem el link 10 minuts abans de començar. Sempre a punt!

Ens veiem el dissabte!

Sempre a punt!!!

Caps de l’AE El Turó