Disssabte 07 de novembre

Bona tarda famílies!

Una setmana més, us fem arribar la programació, com ja us vam avançar, i a causa de les restriccions, ens veiem a les xarxes, però #ElCauNoS’Atura!!!

Follets i Llobes: Follops i follobes!!! Com esteu?🐺🍄 Tenim moltes ganes de fer cau, però aquesta vegada serà virtual. Ens trobarem totes el dissabte dia 7 a les 17:00h en un enllaç del JitsiMeet, que els caps us farem rebre abans del cau pel grup de famílies. Per aquest cau… Tothom haurà de portar pensat alguna cosa que li agradaria fer durant el curs de manera presencial i una altra de manera virtual. Us esperem amb moltes ganes!

Raiers: Raiers i Raieres, desgraciadament la situació sanitària no ens permet continuar fent cau presencial pel moment. Tot i així no ens rendim! 💪Per tant, ens trobem aquest dissabte virtualment a les 16:00h fins a les 18:00hores.  Teniu tasques pendents per abans del cau, heu d’enviar una foto de vosaltres quan ereu petits/es juntament amb una característica que us defineixi pel Whatsapp al Carlos cap.  Utilitzarem el següent link per connectar-nos: https://meet.jit.si/raiers.ae.el.turo

Pioneres: Pioners i Pioneres aquest dissabte ens tornem a trobar de manera virtual. Farem servir el mateix enllaç que la setmana passada, us hi podreu connectar el dissabte a les 17:00h per passar una estona ben entretinguda!

Clan: Claners i claneres! Aquest cap de setmana no podrem marxar d’excursió però… alguna cosa simularem! Si voleu viure una escapada de cap de setmana virtual, connecteu-vos el dissabte a les 11h a l’enllaç que us passarem. Ah! I aquest dissabte també dinarem totes juntes virtualment parlant.
No us preocupeu que el curs tot just acaba de començar i ens queden molts somnis per complir. Sempre a punt!

Ens veiem el dissabte!

Sempre a punt!!!

Caps de l’AE El Turó