Us trobem a faltar

Bona tarda,

Davant la situació d’incertesa que estem vivint aquests dies en quan a informació fiable sobre les activitats que es solen desenvolupar en l’àmbit del Cau, us escrivim un missatge per compartir la (poca) informació que tenim fins ara, de manera resumida:
  • No està previst que es desenvolupin de manera presencial cap tipus d’activitats de l’Agrupament per la resta del curs, incloent la anul·lació dels caus i la sortida del Foulard.
  • Ara per ara, a dia d’avui, no tenim garantia de que es puguin realitzar els campaments, en cas que es pugui seguir amb la planificació original es durien a terme dels dies 3 al 9 d’agost. Probablement no siguin uns campaments com els hem fet sempre pero en tot cas, si és possible, els realitzariem seguint les indicacions de seguretat dictamindes per la Generalitat i la FCEG.
  • La resta del curs, igual que fins ara, es poden realitzar activitats per videoconferència en el marc de l’espai del Cau.
Volem aprofitar per donar un missatge d’ànim i d’energia per a totes i molta alegria i abraçades per a les vostres filles i fills.
Aviat ens tornarem a abraçar, aviat tornarem a jugar i aviat tornarem al Cau, però fins al moment #EnsQuedemACasa.
Una forta abraçada virtual,