Dissabte 12 d’Octubre

Hola famílies!

Després de la sortida de Passos, i per inaugurar el curs regular, la primera setmana del curs del cau, al web ja podeu trobar! Un dissabte ben normal, on ens trobarem amb la canalla, i muntarem un bon sidral.

Follets: Follets i folletes, ja comença un nou curs!!! Aquest cap de setmana quedarem a les 16:30h a la cantonada de la caixa del Carrer Major i acabarem a les 18:30h al mateix lloc.  Us esperem a tots i a totes amb moltes ganes!!!

Llops: Llops i Llobes, ja comença un nou curs!!! Aquest cap de setmana quedarem a les 16:30h a la cantonada de la caixa del Carrer Major i acabarem a les 18:30h al mateix lloc.  IMPORTANT: HEU DE PORTAR BAMBES DE MUNTANYA, AIGUA I SOBRETOT EL FOULARD!
Us esperem a tots i a totes amb moltes ganes!!!

Raiers: Raiers i Raieres, comença el nou curs!!! Aquest cap de setmana quedarem a les 16:30h a la cantonada de la caixa del Carrer Major i acabarem a les 18:30h al mateix lloc. Us esperem a tots!!!

Pioneres: Ja som aquí, ja hem arribat, tornem un any més a celebrar les tardes de dissabte plegats!! Per no diferenciar-nos de la resta, quedarem també 16:30h a la cantonada de la caixa del carrer Major, acabarem a les 18:30h a Can Tauler.

Sempre a punt!!

Caps de l’AE EL TURÓ