Dissabte 15 de desembre

Hola famílies!!!

Aquest cap de setmana algunes unitats van de sortida, algunes fan cau de dia i altres cau normal, estigueu atentes i llegiu bé que ja és l’últim cau de l’any 2018!!!

Folletes: FoFolletes i follets! Preparats per l’últim cau de l’any?? Us esperen moltes sorpreses i ens ho passarem d’allò més bé! Quedem a les 16:30h a la cantonada de la caixa del carrer major i acabarem al mateix lloc a les 18:30h.

Llops: LloLlops i llobes quedem al parc de l’ajuntament a les 16:30 i acabarem a la caixa a les 18:30

Raiers: RaRaiers i raieres, ja ha arribat l’ultim cau del trimestre!! Quedem al parc de les sigues (el que esta al costat del riu besòs) de 10:30 a 12:30. Porteu calçat i roba còmode, pero sobre tot, porteu el foulard!!!

Pioneres: PiPioners i pioneres, finalment no marxarem i ens quedarem a l’Hotel d’Enitats per incompatibilitat d’horaris amb tots els compromisos que teniu. Quedarem allà el dissabte 15 a les 17.00 i marxarem diumenge a les 17.00 també. Intenteu venir el màxim de temps possible que decidirem coses importants pel futur de la unitat!! Heu de portar: berenar i sopar de dissabte i dinar de diumenge (l’esmorzar us el donem nosaltres), lot, sac, màrfega, roba d’abric, pijama, roba de recanvi pel dia següent, cantimplora i sobre tot el fulard!! I… si teniu instruments a casa, porteu-los! Serà un cap de setmana molt divertit!! Sempre a punt!

Aprofitem l’avinentesa per desitjar-vos que passeu un bon Nadal i tingueu una estupenda entrada al 2019!!! Abraçades de part de totes  les caps de l’agrupament!

Nadal

Caps de l’AE EL TURÓ