Dissabte 1 de desembre

Hola famílies!!!

Aquest cap de setmana algunes unitats van de sortida, algunes fan cau de dia i altres cau normal, estigueu atentes i llegiu bé!!!

Folletes: Folletes i follets!! Quedem dissabte a les 16:30h a la caixa del carrer major i tornarem a les 18:30h al mateix lloc.

Llops: Llops i llobes! Aquest cap de setmana farem una sortida de cap de setmana. Quedem dissabte 1 a les 11.00h a l’Hotel d’Entitats i ens tornarem a trobar diumenge 2 a les 12.00h al mateix lloc.

Heu de portar:
-dinar i sopar per dissabte
-sac
-màrfega
-lot
-calçat còmode
-cantimplora
-una motxilla petita
-roba d’abric
-got
-el foulard!!

Raiers: Raieres i Raiers!!! Tal com diu a la programació, el cap de setmana de l’ 1 i 2 de desembre farem cau de cap de setmana. Quedem el dissabte 1 a les 11:00 a l’hotel d’entitats (Hotel d’ Entitats de Can Sant Joan, Carrer Viver, 23, 08110 Montcada i Reixac, Barcelona) fins diumenge 2 a les 12:00. Cal que porteu: sac, marfega, jaqueta, dinar, sopar, brenar, lot, calçat còmode, carmanyola y cantimplora plena… I EL FOULARD!! Descanseu be que tindrem un cap de setmana amb energia!!

Pioneres: Pioneres i pioners, dissabte farem una cau molt important!!! Quedem a les 17h a la caixa i tornarem sobre les 19h al mateix lloc. És important que vingueu totes!!!

Caps de l’AE EL TURÓ