Dissabte 7 de novembre 2015

Aquest dissabte, més i millor:

Follets: Anem a Sant Adrià del Besòs a jugar a la platja! Quedem a les 11h i tornarem a les 17h. Recordeu que cal dur dinar i aigua, i esmorzeu a casa per venir amb molta energia.

Llops: Marxem d’excursió al Tagamanent (Vallés Oriental). Quedem a les 8.40h a l’estació de tren de Montcada-Ripollet i tornarem vora les 18h a l’estació de Montcada-Manresa.
És molt important que esmorzeu abans de venir per tenir força quan comencem a caminar! Recordeu que cal dur esmorzar, dinar i aigua.

Raiers: Aquest dissabte anirem a fer una ruta pels poblats ibers de la Serra de Marina. Quedem a la pl. Lluís Companys a les 8:45h (a les 9 surt el bus) i tornarem sobre les 18:30h al mateix lloc. Cal que porteu esmorzar, dinar, aigua, calçat i roba adequada per anar a la muntanya, capelina, fulard qui en tingui i moltes ganes de passar-ho bé.
En cas de pluja quedem a la mateixa hora i farem cau matinal només.

Per altra banda recordem que aquest dijous a les 20:00h tornarem a fer reunió de famílies a l’ABI pels qui no van poder assistir.

Pioners: Marxem d’excursió! Quedem a la pl. Lluís Companys a les 10h i tornarem a les 14h al mateix lloc. Recordeu que cal dur esmorzar i aigua.

Clan: Cau normal, de 16.30h a 18.30h.

Recordeu que, si no indiquem el contrari, el punt de trobada és la cantonada del carrer Major amb Generalitat (on hi ha “La Caixa”).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s